Penjador de base recta i barra de 100 cm de llarg.

DP00950R

Penjador amb base de tub quadrat i rodes. Desmuntable i regulable en alçada des de 100 cm. fins 170. Molt resistent ideal per al seu ús en la llar i especialment en espais reduïts. La barra superior, on es pengen les perxes, té una longitud de 100 cm. extensible fins a 160 cm. en la qual podem arribar a penjar més de 80 penjadors.

Més detalls

Posa't en contacte per consultar termini de lliurament.

48,74 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat en tub d'acer cromat, amb base de tub quadrat i 4 pràctiques rodes que faciliten el seu desplaçament. Aquest model de penjador per les seves reduïdes dimensions és aconsellable per al seu ús en la llar i en espais petits ja que encara que la seva mida és reduït, no així la seva capacitat de càrrega que, depenent del tipus de perxa que utilitzem i del tipus de peces que pengem a les penjadors, es poden arribar a penjar entre 50 i 80 penjadors.


Les mesures d'aquest penjador són de 100 cm. de llarg la barra superior, on es pengen les perxes, i extensible fins a 160 cm. L'alçada del penjador és ajustable mitjançant palometes de fixació en ambdós costats des de 100 cm. fins a 170 cm. i l'ample de la base és de 50 cm. El seu pes és de 6 Kg.

Mesures prestatge DP00950R

Accesoris