Penjador amb rodes d'altura regulable i 100 cm de llarg.

DP01250R

Penjador amb rodes d'altura regulable entre 125 cm. i 200 cm. La barra superior per penjar peces té una longitud de 100 cm i és extensible fins als 170 cm. mitjançant prolongacions de 35 cm. en ambdós costats que incorpora el penjador. En el preu s'inclouen 4 rodes però pot adquirir un joc de rodes més robustes.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

57,40 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer cromat i soldat entre si. És demontable sense necessitat d'usar eines i incorpora 4 pràctiques rodes que permeten desplaçar-sense cap esforç, aquestes rodes estan dissenyades per a un ús en interior de botigues o magatzems de roba i si necessita fer rodar la penjador a l'exterior tenim disponible un pack de rodes especials per a aquest fi.

Les mesures del penjador són de 100 cm. a la barra superior, on es pengen les perxes, amb la particularitat de poder extreure un braç a cada costat de 35 cm. el que ens dóna una superfície total per penjar peces de 170 cm., la atura es pot ajustar entre 125 cm. i 200 cm., l'ample del penjador és de 50 cm.

S'han realitzat proves penjant més de 80 quilos de roba amb un resultat satisfactori el que dóna una idea de la seva capacitat. Depenent del tipus de perxa que utilitzi i del tipus de peça que pengi a la perxa pot penjar entre 50 i 85 penjadors al penjador.

Mesures del penjador DP1250R

Accesoris