Penjador de canonades, altura regulable i 100 cm de llarg. Ampliar

Penjador de canonades, altura regulable i 100 cm de llarg.

DP020TR

Penjador fet amb canonades d'aigua de 28 mm de diàmetre amb un acabat galvanitzat, d'altura regulable i 4 rodes. Aquest penjador està dissenyat per integra'l en decoracions d'estil industrial o urbana. Mesura un metre de llarg i la seva altura pots ajustar-la entre 1 metre i 1,8 metres. Té una capacitat aproximada per a 50 penjadors i un pes de 13 Kg.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

100,50 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb canonades d'acer galvanitzat i peces de ferro colat similars a les canonades d'aigua. Aquest penjador és totalment desmuntable i es suminstra desmuntat sent necessari l'ús d'una clau de 6 mm del tipus "allen" inclosa al penjador. El penjador té unes mesures de 100 cm de llarg i 40 cm d'ample, la mesura d'alt és ajustable mitjançant dos femelles d'orelles entre 100 cm i 180 cm.

     
Incorpora 4 rodes industrials de 8 cm de diàmetre, dues d'elles amb fre que permeten desplaçar el penjador sense esforç encara a plena càrrega. Té un pes de 13 kg que dóna idea de la qualitat dels materials amb els quals està fabricat.

     
Aquest model de penjador de canonades podem fabricar-lo a la mida que necessitis, posa't en contacte per sol·licitar més informació.

Mesures del penjador DP021TR

Accesoris