Penjador de canonades a paret, amb dos barres.

DP0001TF

Estructura feta amb canonades d'aigua per penjar penjadors amb disseny d'estil industrial. Mesura 240 cm d'alt i 100 cm d'ample, deixa una distància de 30 cm a la paret que permet penjar les peces folgadament. Té una capacitat per a 100 penjadors aproximadament.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

81,32 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tubs d'acer galvanitzat de 34,5 mm de diàmetre. Aquesta estructura per penjar peces està dissenyada per instal·lar en botigues com a element per exposar roba. Les barres horitzontals, on es pengen les perxes, poden ser regulades en alçada. També és possible unir lateralment tantes estructures com vulgui per així aconseguir cobrir tota la superfície disponible. Aquest penjador mesura 240 cm d'alt i 100 cm d'ample, la distància a la paret és de 30 cm. Podem fabricar aquesta estructura a la mida que necessitis, posa't en contacte i sol·licita més informació.

Aquesta estructura s'envia totalment desmuntada però el seu muntatge és molt senzill, tan sols es necessita una clau del tipus "allen" inclosa en el conjunt.

Mesures del penjador DP0001TF

Accesoris