Penjador per a botigues amb quatre braços inclinats.

DP03750R

Penjador dissenyat per al seu ús en botigues de roba, amb quatre braços inclinats i regulables en alçada de forma independent. Cada braç compta amb 10 topalls per evitar que els penjadors llisquin i així la roba quedarà perfectament exposada. La seva capacitat és de 40 penjadors com a mínim.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

115,56 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat en tub d'acer cromat, desmuntable. Cada braç és regulable en alçada de forma independent des dels 110 cm. fins als 180 cm. podent així penjar peces de diferent llarg en cada braç. Cada braç té una inclinació de 25 graus quedant així els penjadors esglaonades perquè totes les peces quedin a la vista. Aquesta exposició de peces està especialment indicada per mostrar al públic tota la gamma de colors d'una mateixa peça.

     
Aquest penjador es subministra totalment desmuntat però el seu muntatge és molt senzill sense necessitat d'ús d'eines. El penjador s'inclou en el preu quatre pràctiques rodes que faciliten el seu moviment, si ho vol pot adquirir a la nostra web anivelladors addicionals per substituir les rodes quedant d'aquesta manera el penjador més ferm a terra.

Mesures del penjador DP03750R

Accesoris