Penjador circular de dues barres.

DP05450R

Penjador circular amb dues barres per penjar penjadors, desmuntable i d'altura regulable des dels 125 cm fins als 200 cm. Incorpora una base de 5 braços amb rodes que manté al penjador estable i facilita el seu desplaçament. El diàmetre de les barres on es pengen les perxes és de 80 cm. amb una capacitat per a 50 o 60 penjadors cada barra.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

265,36 € amb impostos

Més informació

Penjador rodó fabricat en tub d'acer cromat, desmuntable i regulable en alçada. Tant la base com les barres superiors on es pengen les perxes tenen un diàmetre de 80 cm. amb una capacitat aproximada per a 50 o 60 penjadors.

     
Aquest model de penjador està dissenyat per al seu ús en botigues de moda o magatzems de roba, la seva estructura circular facilita l'exposició de peces en espais on un penjador recte suposaria un problema envaint passadissos o zones de pas.

     
Les mesures del penjador són 80 cm. de diàmetre la base i les barres superiors i altura ajustable entre els 125 cm. i els 200 cm. mitjançant una lleva de pressió a la columna central. El seu pes és de 17,5 kg. Que dóna idea de la seva resistència.

Mesures prestatge DP05450R

Accesoris