Penjador per representants plegable d'altura regulable.

DP02180R

Penjador plegable dissenyat per transportar-facilment un cop plegat. Les seves dimensions permeten guardar-lo al maleter de qualsevol vehicle fent-molt pràctic per al transport de mostraris o col·leccions de roba, també per a esdeveniments en el món de la moda o per exposar roba de temporada. Té una capacitat aproximada entre 40 i 65 penjadors.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

85,28 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer soldat i cromat. Aquest model de penjador es plega i contreu quedant amb unes mesures de 95x80x15 cm. Les mesures del penjador desplegat són: Llarg de 80 cm extensible fins els 130 cm mitjançant dues prolongacions de 25 cm cadascuna ocultes a l'interior de la barra on es pengen les perxes; la mesura d'alt és ajustable des de 90 cm fins a 160 cm i l'ample de 45 cm. El penjador inclou en el preu abril resistents rodes de 8 cm que permeten que rodi a plena càrrega per superfícies irregulars, dues d'elles incorporen fre.

     
Per plegar i desplegar el penjador no és necessari l'ús d'eines però sí que és necessària una clau del tipus "anglesa" per instal·lar les rodes la primera vegada ja que el penjador es subministra desmuntat per abaratir les despeses d'enviament.

Mesures del penjador DP02180R