Penjador plegable d'altura fixa per representants.

DP02280F

Penjador plegable dissenyat per representants i professionals de la moda. És molt còmode i fàcil de transportar plegat o fins i tot amb roba penjada gràcies a les seves rodes industrials, dues d'elles amb fre. El seu pes és de 8 kg que dóna idea de la qualitat dels materials amb els quals està fabricat. Està disponible al nostre web una bossa especial per guardar i transportar aquest penjador.

Més detalls

Posa't en contacte per consultar termini de lliurament.

110,00 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer soldat i cromat. Aquest model de penjador es plega i queda amb unes mesures de 100x25x30 cm. Les mesures del penjador desplegat són: Llarg de 100 cm extensible fins els 170 cm mitjançant dues prolongacions de 35 cm cadascuna ocultes a l'interior de la barra on es pengen les perxes; la mesura d'alt és de 150 cm i l'ample de 45 cm. El penjador inclou en el preu abril resistents rodes de 8 cm que permeten que rodi a plena càrrega per superfícies irregulars, dues d'elles incorporen fre.

     
Per plegar i desplegar el penjador no és necessari l'ús d'eines però sí que és necessària una clau del tipus "anglesa" per instal·lar les rodes la primera vegada ja que el penjador es subministra desmuntat per abaratir les despeses d'enviament.

     
La capacitat d'aquest penjador està entre 50 i 85 penjadors.

Mesures del penjador DP02280F