En www.donperchero.es treballem per garantir la seguretat de les transaccions amb els nostres clients i per això només treballem amb els mitjans de pagament més segurs. A continuació detallem els sistemes de pagament de què disposa el nostre portal en l'actualitat:

TARGETA BANCÀRIA:

Tota l'aplicació web funciona a través de SSL, amb encriptació de 256bits per garantir la seguretat de la informació que circula entre el client i la botiga.

Si vas a realitzar una operació de pagament per Internet al nostre lloc web pots pagar amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit, Visa o Mastercard amb total seguretat en aquest lloc web, a través de la passarel·la de pagament segur operada per RedSys

Si tens una targeta que mai ha utilitzat per a pagaments per Internet, has de saber que alguns bancs requereixen el prèviament la targeta per a pagaments per Internet.

Quan facis un pagament en aquest lloc web, estaràs connectat amb ING Direct a través d'una connexió segura SSL, proporcionada per la Xarxa de targetes RedSys d'Espanya.

El nostre lloc web en cap cas guarda informació de la targeta, ni cap tipus de clau o contrasenya. Tota la informació que proporciona a través de la connexió segura es realitza directament amb els servidors bancaris habilitats a aquest efecte per ING Direct o l'entitat bancària emissora de la targeta.

Si necessites més informació sobre el nostre lloc web o sobre el nostre sistema de pagament segur, posa't en contacte amb nosaltres. Contacte.

PayPal:


PayPal és un sistema de pagament online de reconegut prestigi internacional.
Protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat líders del sector. Quan s'utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, et enviarà el rebut de la transacció per correu electrònic.

     
Com fer-ho?
    
Un cop seleccionats els teus productes a la nostra botiga accedeixi a la cistella, confirma-i selecciona el sistema d'enviament que més et convingui.
En accedir al següent pas podràs triar la forma de pagament. Si la teva opció és PayPal segueixi els següents passos:

    
1. Si ja ets usuari registrat de PayPal: introdueix les teves dades de login en el quadre de la dreta i en el següent pas podràs confirmar el pagament i afegir un text si desitges comunicar-nos alguna informació addicional.
     
2. Si no ets usuari de PayPal: Fes clic al link "continuar" situat sota el text "¿No disposa d'un compte PayPal?"
     
2.1. Introdueix les vostres dades de facturació: tria la teva targeta de crèdit i després d'emplenar les dades sol·licitades fes clic sobre "revisar la comanda i continuar".
     
2.2. Revisar pagament: En aquest moment podràs revisar el pagament i incloure un text com ara "lliurament només a les tardes" o qualsevol altra dada addicional que creguis necessitem saber. Una vegada conclòs aquest pas fes clic sobre "Pagar ara" per finalitzar la transacció.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA:

En formalitzar la comanda triant aquesta forma de pagament rebràs un correu electrònic a l'adreça registrada amb les instruccions i dades bancàries perquè facis el pagament.

www.donperchero.es treballa amb el Banc ING Direct per facilitar els pagaments.

     
Confirmació de la transferència
     
La teva comanda entrarà en procés d'empaquetat un cop s'hagi confirmat el pagament. Si vols avançar aquest procés, pot enviar còpia o notificació per part del teu banc que la transferència o l'ingrés ha estat realitzat a: clientes@donperchero.es

     
Els articles que has demanat romandran reservats durant 5 dies durant els quals podràs realitzar el pagament. Per la nostra part farem revisions dels nostres comptes a la recerca del mateix, és de gran ajuda que el nostre codi de comanda aparegui en les observacions de la transferència.

PAGAMENT CONTRA REEMBORSAMENT:

Trieu aquesta forma de pagament si no disposes de targetes bancàries, no tens compte a PayPal o si no us resulta còmode fer una transferència bancària.

Aquesta forma de pagament té un recàrrec (segons l'import de la compra) que cobra l'agència de transports, és una comissió per fer la gestió de cobrament de la comanda i enviar els diners al nostre banc.