Penjador amb rodes d'altura regulable, 150 cm de llarg i dos barres.

DP01150R

Penjador amb rodes d'altura regulable entre 125 cm. i 200 cm. La barra superior per penjar peces té una longitud de 150 cm i és extensible fins als 220 cm. mitjançant prolongacions de 35 cm. a banda i banda, la barra intermèdia té una longitud de 150 cm. i pot ajustar la seva alçada independentment de la barra superior.

Més detalls

Posa't en contacte per consultar termini de lliurament.

87,90 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer cromat i soldat entre si. És demontable sense necessitat d'usar eines i incorpora 4 pràctiques rodes que permeten desplaçar-sense cap esforç, aquestes rodes són per a un ús en interior de botigues o magatzems de roba on la superfície del sòl és llisa i si necessita fer rodar la penjador a l'exterior tenim disponible un pack de rodes especials per a aquest fi. Aquest penjadors disposa d'una barra addicional intermèdia de 150 cm. ajustable en altura mitjançant palometes que sumada a la barra superior ens dóna una superfície total per penjar peces de 3,70 metres.

Les mesures del penjador són de 150 cm. a la barra superior extensible fins a 220 cm., la atura es pot ajustar entre 125 cm. i 200 cm. i l'amplada del penjador és de 50 cm.

S'han realitzat proves penjant més de 80 quilos de roba amb un resultat satisfactori el que dóna una idea de la seva capacitat. Depenent del tipus de perxa que utilitzi i del tipus de peça que pengi a la perxa pot penjar entre 150 i 185 penjadors al penjador.

Mesures prestatge DP01150R

Accesoris