Penjador amb rodes d'altura fixa i 100 cm de llarg.

DP01250F

Penjador amb rodes de 158 cm. d'altura fixa. La barra superior per penjar peces té una longitud de 100 cm i és extensible fins als 170 cm. mitjançant prolongacions de 35 cm. a cada costat que incorpora el penjador. L'altura d'aquest penjador no es pot regular però tenim disponible un kit per prolongar la seva alçada fins als 208 cm. També pot adquirir un joc de rodes més robustes.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

54,28 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer cromat i soldat entre si. És demontable sense necessitat d'usar eines i incorpora 4 pràctiques rodes que permeten desplaçar-sense cap esforç, aquestes rodes són per a un ús en interior de botigues o magatzems de roba i si necessita fer rodar la penjador a l'exterior tenim disponible un pack de rodes especials amb aquesta finalitat.


Les mesures del penjador són de 100 cm. a la barra superior, on es pengen les perxes, amb la particularitat de poder extreure un braç a cada costat de 35 cm. el que ens dóna una superfície total per penjar peces de 170 cm., la atura és fixa de 158 cm. amb la possibilitat de perllongar-la amb el kit opcional per arribar fins als 208 cm., l'ample del penjador és de 50 cm.


S'han realitzat proves penjant més de 80 quilos de roba amb un resultat satisfactori el que dóna una idea de la seva capacitat. Depenent del tipus de perxa que utilitzi i del tipus de peça que pengi a la perxa pot penjar entre 50 i 85 penjadors en aquest model de penjador.

Mesures prestatge DP1250F

Accesoris