Penjador amb rodes i barres paral leles.

DP20980B

Penjador amb rodes incorporades i dues barres paral·leles entre si per penjar peces. La mesura de llarg de cada barra és de 150 cm. i compten amb prolongacions en els extrems que sumen una superfície total per penjar roba de 4 metres. L'alçada d'aquestes barres on es pengen les perxes es pot ajustar des de 150 cm. fins a 200 cm.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

110,58 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat en tub d'acer soldat, amb acabat cromat que ho fan molt resistent a l'ús. El disseny de barres paral·leles d'aquest penjador permet penjar moltes peces en un reduït espai pel que el converteix en un penjador ideal per a botigues i magatzems.


Les mesures d'aquest penjador són de 150 cm. de llarg cada barra superior, on es pengen les perxes, i extensibles a la vegada fins als 210 cm. cadascuna el que suma una superfície total per penjar roba de 4 metres. L'altura és regulable mitjançant palometes de fixació a cada costat des de 125 cm. fins a 200 cm. La mesura d'ample de la base d'aquest penjador és de 56 cm. S'inclouen en el preu 4 robustes rodes de 80 mm., Dues d'elles amb fre, que permeten desplaçar al penjador per superfícies difícils com pot ser l'asfalt o formigó el que converteix aquest burro penjador en una excel·lent eina de treball per a professionals de la indústria tèxtil.


S'han realitzat proves penjant més de 100 kg. de roba en aquest model obtenint uns resultats satisfactoris el que dóna una idea de la capacitat i duresa d'aquest penjador.

Depenent del tipus de perxa que utilitzi i del tipus de peça que pengi a la perxa pot arribar a penjar entre 150 i 290 penjadors.

Mesures del penjador DP20980B

Accesoris