Penjador circular d'una barra.

DP05050R

Penjador circular d'una sola barra per penjar penjadors, desmuntable i d'altura regulable des dels 120 cm fins als 200 cm. Incorpora una base de 5 braços amb rodes que manté al penjador estable i facilita el seu desplaçament. El diàmetre de la barra on es pengen les perxes és de 80 cm. Podem fabricar el penjador amb una barra circular de 60 o 100 cm. de diàmetre sota comanda.

Més detalls

Posa't en contacte per consultar termini de lliurament.

182,00 € amb impostos

Més informació

Penjador rodó fabricat en tub d'acer cromat, desmuntable i regulable en alçada. Tant la base com la barra superior on es pengen les perxes tenen un diàmetre de 80 cm. amb una capacitat aproximada per a 40 o 50 penjadors. Aquesta barra podem fabricar-la amb un diàmetre de 100 cm. amb una capacitat per a 50 o 60 penjadors.

     
Aquest model de penjador està dissenyat per al seu ús en botigues de moda o magatzems de roba, la seva estructura circular facilita l'exposició de peces en espais on un penjador recte suposaria un problema envaint passadissos o zones de pas.

     
Les mesures del penjador són 80 cm. de diàmetre a la barra superior i altura ajustable entre els 120 cm. i els 200 cm. mitjançant una lleva de pressió a la columna central. El seu pes és de 13 kg. Que dóna idea de la seva resistència.

Mesures prestatge DP05050R

Accesoris