Penjador amb rodes d'altura fixa i 120 cm de llarg.

Penjador de rodes lleuger, amb acabat disponible en diversos colors o cromat. Aquest model de penjador està dissenyat per a penjar peces lleugeres com llenceria o bruses. En el preu estan incloses quatre rodes però són opcionals a l'hora de muntar el penjador quedant d'aquesta manera més estable.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

43,00 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat en tub d'acer de 25 mm. de diàmetre pintat al forn o cromat. La barra superior, on es pengen les perxes, sempre es subministra en acabat cromat per donar-li més resistència a la fricció de les perxes. El penjador és totalment desmuntable sense necessitat d'utilitzar eines. Es subministren 4 rodes de 40 mm. de diàmetre podent muntar-se el penjador sense elles quedant així assentat més estable.


Les mesures d'aquest penjador són de 120 cm. la barra superior, una alçada fixa de 157 cm. amb les rodes muntades i una amplada a la base de 44 cm.

Els colors disponibles són blanc, negre brillant i totalment cromat, aquest últim té un preu lleugerament superior per l'acabat. Ha de triar un color abans d'afegir el producte a la cistella.


El pes total de les peces que pengi en aquest penjador no hauria de sobrepassar els 20 o 30 Kg, La seva capacitat per penjar penjadors està al voltant de 50 o 60 penjadors aproximadament.

Mesures prestatge DP05EC