Penjador per a botigues amb doble barra.

Penjador de roba per a ús en botigues o magatzems. Disposa de dues barres paral·leles regulables en alçada independents una de l'altra amb una mesura de 130 cm de llarg, l'alçada pot ajustar entre 110 cm. i 200 cm. Aquest model està disponible amb rodes o sense. En aquest penjador podrà penjar més de 130 penjadors.

Més detalls

Posa't en contacte per consultar termini de lliurament.

111,28 € amb impostos

Més informació

Penjador fabricat amb tub d'acer cromat, totalment desmuntable sense necessitat d'utilitzar eines. Compta amb dues barres de 130 cm. de llarg cadascuna i d'altura ajustable independentment una de l'altra des dels 110 cm. fins als 200 cm., l'ample del penjador és de 63 cm. i el seu pes és de 10,5 kg.

     
Aquest penjador està dissenyat per al seu ús en botigues o magatzems de roba per aprofitar al màxim l'espai ja que poden penjar-se dues files de peces en un sol penjador. La seva capacitat és de més de 130 penjadors, depenent del tipus de perxa que utilitzi i del tipus de peça que pengi als penjadors.

     
Estan disponibles dues versions del mateix penjador: amb rodes o sense. L'ús de rodes en aquest model no és imprescindible si disposa d'un buit fix per al mateix però aconsellem el model amb rodes ja que facilita molt el seu canvi d'ubicació a la botiga. L'ús de rodes no afecta la capacitat de càrrega o la resistència del penjador.

Mesures del penjador DP07050R

Accesoris