Penjador a paret amb dues barres.

DP074PR

Penjador de roba per a botigues, especialment dissenyat per a adossar a la paret sense obres ni instal·lacions. Aquest model és totalment desmuntable i l'altura de les barres per penjar penjadors es pot ajustar des dels 110 cm. fins als 200 cm. Té una capacitat de 130 penjadors aproximadament.

Més detalls

Disponible en estoc. Lliurament en 24/48 hores.

110,58 € amb impostos

Més informació

Penjador de disseny molt pràctic per al seu ús en botigues o magatzems ja que permet adossar-lo a la paret sense fer cap tipus d'obra o instal·lació. El seu disseny permet penjar les peces sense por a que caiguin i sense necessitat de fixar-lo a la paret.

     
Aquest penjador està fabricat amb resistents tubs de 25 mm. de diàmetre d'acer cromat. Es subministra totalment desmuntat però el seu muntatge no suposa cap complicació ja que ni tan sols és necessari l'ús d'eines per muntar-lo.

     
La mesura de llarg del penjador és de 130 cm. que permet penjar més de 130 penjadors entre els seus dos barres, la seva altura és ajustable mitjançant una còmoda lleva de fixació des dels 110 cm. fins als 200 cm., l'amplada de les potes és de 35 cm. El pes del conjunt és de 11 kg.

Mesures del penjador DP0734R

Accesoris